×

Bemutatkozás


A Charta-Pack Kft. nyomdaipari termékek előállítására szakosodott magáncég.Gyártóként, több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk a papíralapú csomagolóanyagok gyártására vonatkozóan, ezen belül az egyik fő tevékenységi körünk a reklámtáska gyártása, előállítása, forgalmazása. Fő profilunk az exkluzív zsinórfüles papírtáska készítése, melyet jelentős mennyiségben és kiváló minőségben készítünk. Ezenkívül vállalunk szalagfüles és sodrott papírfüles kivitelű reklámtáska gyártását is számtalan méretben, színben és mennyiségben.
Egyéb felmerülő megrendelői igényeknek eleget téve készítünk tasakot, legkülönbözőbb nyomdai termékeket, kiadványt, prospektust, dossziét, öntapadós címkét, szórólapot, dobozt, displayt. Célunk, hogy meglévő és leendő partnereink elégedettek legyenek termékeinkkel és szolgáltatásainkkal, árainkkal, és minőségünkkel törekszünk az igényeiket teljes mértékben kielégíteni. Cégünk irányelvei: minőség, megbízhatóság, precizitás, pontosság, rugalmasság, és a kedvező ár. Ezek alapján váltunk partnereink megbízható beszállítóivá.
Az elmúlt évek folyamán dinamikus fejlődésen mentünk keresztül, céltudatos beruházásunk eredménye és egyben a másik fő profilunkká váló thermo fóliázás lett, melyet A/3-as mérettől egészen B/0-s méretig vállalunk fényes vagy matt felületű kivitelezéssel. A fóliázás előnye, hogy fokozza az esztétikai megjelenést, kiemeli a színeket, meggátolja a festék lehúzódását és vízállóvá, karcállóvá és tartósabbá teszi a papírfelületet. Ezen kívül digitális fóliázással is bővült a tevékenységünk, melyben nagy gyakorlatra tettünk szert.
Fejlődésünket megerősíti, hogy cégünk több hazai és külföldi jelentős cég megbízható beszállítója. Cégünk DNV ISO 9001/2000 minőségirányítási rendszer alapján működik. Fontosnak tartjuk a környezetünk megóvását, ezért felelősségteljesen kezeljük a keletkező gyártási hulladékot, ezért összegyűjtve, újrahasznosításra elszállítatjuk. Webshoppunk kis ízelítőt nyújt Önök számára a Charta-Pack széles körű termékeiből. Ha elnyertük bizalmukat, szakembereink személyesen állnak rendelkezésükre.